Babymassage

Hartelijk welkom op de cursus babymassage.

 

Babymassage is een ontspannen massage voor je baby. Baby's vinden het heerlijk om gemasseerd te worden en worden er helemaal ontspannen van. En een rustige ontspannen baby, dat wil jij toch ook? Daarnaast is het goed voor zowel de lichamelijke als de geestelijke ontwikkeling. Je baby leert gelijk zijn lichaam kennen.

 

De massage is ook een goede manier om het contact en de hechting tussen jou en je baby intenser te maken. Door de massage maak je op een hele andere manier contact met je baby waardoor jij leert je baby nog beter te begrijpen. Het is een relaxed moment voor zowel de ouder als de baby. Het helpt rust te brengen in je lijf en in je mind. Daarnaast is het gewoon heel leuk om te doen.

Ook kan de massage helpen de baby beter te laten slapen maar ook tegen andere babykwaaltjes zoals darmkrampjes. Daarnaast helpt het de weerstand van de baby te verbeteren.

Kortom genoeg redenen en het is ook nog een gezellig geniet momentje samen.

Heb je een vriend/ vriendin met ook een kleintje is het leuk om samen een massage te boeken. Gezelliger en het voelt misschien ook wat fijner.

 

Tijdens de cursus leer je stap voor stap de massage technieken volgens de Babymassage Nederland methode. Elke baby is uniek en reageert anders op de massage, daarnaast kan het best even wennen zijn. Ik beheers massage technieken uit verschillende stromingen, waardoor ik goed kan inspelen op de persoonlijke behoefte van jouw baby. Dit doe ik dmv observeren. Ik gebruik hierbij mijn intuïtie en leer jou tijdens het masseren te vertrouwen op je gevoel. 

Een massage op maat zorgt ervoor dat jouw baby meer van de massage geniet en de positieve effecten zullen nog groter zijn,

 

Het is voor jezelf en je baby fijn als je thuis ook gaat masseren. Je zult dan sneller de technieken helemaal eigen maken. Je baby raakt zo ook sneller vertrouwd met de massage en kun je na de cursus de technieken thuis toepassen in het dagelijks leven.

 

Ik wens jullie heel veel massage plezier!   

 

 

massage in Barendrecht e.o.