Massage technieken

Welke massage-technieken leer je?

Je leert een ontspanningsmassage op maat volgens de Shantala massage methode met vernieuwde technieken van de Babymassage Nederland methode. Elke baby is uniek en beleeft de massage anders. 

Door middel van een intakeformulier leer ik jou en je baby al een beetje kennen en kan ik de juiste massagetechnieken aanleren die bij jou en je baby passen. 

Door het observeren van je baby tijdens de massage en het gebruik van mijn intuïtie pas ik de massage aan op wat je baby fijn vind.

Ook leer ik jou tijdens het masseren te vertrouwen op je gevoel. Hier zul je ook in het dagelijks leven voordeel van hebben.

Een massage op maat zorgt ervoor dat jouw baby meer van de massage geniet en de positieve effecten zullen nog groter zijn.

Ook kan de massage jou als ouder ook helpen met het verwerken van de ervaringen om een kind ter wereld te brengen, omdat de band tussen ouder en kind op die manier intenser wordt.

Daarnaast kijken we wat er verder voor je baby persoonlijk nodig is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de commode massage, slaap lekker massage, de loving hug massage (een massage die de baby veel geborgenheid en veiligheid geeft) of een holistische massage. Allemaal waardevolle massages die bij zullen dragen aan nog meer ontspanning en verbinding tussen jou en je baby. 


Heeft je kindje last van babykwaaltjes zoals darmkrampjes, voorkeurshouding, overstrekken, verkoudheid of doorkomende tandjes? Ik kan je ook deze technieken leren waarmee jij een bijdrage kan leveren aan het verminderen van de kwaaltjes.

(de massage technieken voor voorkeurshouding en overstrekken zijn geen behandelmethode, raadpleeg altijd eerst een osteopaat of kinderfysiotherapeut)

 

massage in Barendrecht e.o.